EKO STEP PELLET doo

Fabrika za proizvodnju peleta "EKO STEP PELLET doo”  nalazi se u Petrovcu na Mlavi. Tokom 2012/2013 Na pomenutoj lokaciji instalirana je nova proizvodna linija italijanskog proizvodjača  "CONSTRUZIONI NAZZARENO" koja obuhvata celokupan proces proizvodnje peleta. Instalirani kapaciteti proizvodne linije su 5 tona peleta na sat, a uz planiranu iskorišćenost kapaciteta od 90% i rada u tri smene potencijal fabrike može dostići 35.000 tona na godišnjem nivou. Probna proizvodnja je krenula u septembru 2013 godine.

Celokupan kompleks Eko step pellet se prostire na gradjevinskom zemljištu ukupne površine 91.219m2 (9.12ha). Predmetno zemljište se nalazi u privatnoj svojini. Petrovac na Mlavi predstavlja dobru lokaciju zato što postoji dostupnost dovoljne količine kvalitetne sirovine na područiju opština, Kučevo, Majdanpek i Žagubica koje su susedne opštine.

MISIJA EKO STEP PELLET

Investiranje u znanja i tehnologiju uz praćenje globalnih trendova vezanih za preradu drveta. Vrednosti koje potenciramo su odgovornost, poverenje i inovativnost. Uvek nastojimo da naši kupci, zaposleni i poslovni saradnici prepoznaju pouzdanog partnera koji zasniva svoju delatnost na osnovama vrhunskog kvaliteta i poslovne savršenosti.

VIZIJA EKO STEP PELLET

Kontinuiranim ulaganjem u ekološku proizvodnju, uz konstantan razvoj našeg proizvoda, postati i biti sinonim za izvrsnost proizvoda i kvalitet usluga.

POLITIKA FIRME EKO STEP PELLET

Preuzmite politiku firme.

Dokumenta za preuzimanje

Sertifikaciju možete videti na ovom linku.
Izaberite Srbiju u pretrazi.

Fabrika za proizvodnju peleta

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .