Fabrika peleta

Dan otvorenih vrata fabrike u Petrovcu na Mlavi, 22.09.2018.god, pogledajte šta i kako mi radimo.

Otvorena vrata u EKO STEP PELLET-u
Subota 22.09.2018.god. u krugu fabrike

Fabrika će biti otvorena za sve zainteresovane od 11 do 15 sati, a adresa je Srpskih Vladara 3, Petrovac na Mlavi.

Zainteresovani mogu da dođu na razgovor sa predstavnicima kompanije i upoznaju se sa svim detaljima vezanim za proizvodnju peleta, sistem nabavke drveta, nabavku ambalaže i rezervnih delova, potrebu za zapošljavanjem radnika u porizvodnji.

Građani Petrovca na ovaj način upoznaju jednu savremenu fabriku za proizvodnju najkvalitetnijeg peleta, sa mnogo zelenih površina, čiji prioritet je održavanje visokih ekoloških standarda, a ujedno svi zajednički da podelimo radost uspeha poslovanja EKO STEP PELLET-a, nakon godinu dana uspešnog rada.

Oni koji nisu u mogućnosti da posete program „Otvorena vrata“ mogu da pošalju svoja pitanja preko kontakt stranice, a sve informacje mogu dobiti telefonom na broj 012/ 430 200.

"Naša ideja je da svi zainteresovani u neformalnoj atmosferi i neposrednom razgovoru sa rukovodstvom i saradnicima dobiju sve potrebne informacije o peletu, proizvodnji peleta, tehnologiji, načinu i postupku nabavke drveta, … Osim toga, pripremljeno je posluženje i prezentacija lokalne proizvodnje domaćih kobasica, uz osvežavajuće napitke, za sve posetioce pripremljeni su i mali pokloni.

- Smatramo da mladi ljudi koji biraju svoj životni poziv treba da budu što bolje informisani o mogućnostima koje im se pružaju, kako bi doneli mudru odluku za zaposlenje u našoj Fabrici.

To će biti idealna prilika da se zabavite i upoznate novu tehnologiju u izradi peleta.

Kompanija EKO STEP PELLET konstantno gradi mrežu kupaca, dobavljača i saradnika, sa posebnom pažnjom na uspostavljanje saradnje na lokalnom nivou kako bi između ostalog doprinela razvoju domaće privrede.

Organizovanja ove manifestacije, između ostalog, afirmisanje strategije dobrog i kvalitetnog proizvoda, napravljenog od kompletno domaće sirovine i spakovan u domaću ambalažu, prilika da goste iz Petrovca i regiona upoznaju sa rezultatima i planovima nastavka proizvodnje peleta.

Prodaja peleta pre svega na domaćem tržištu kao i rast izvoza je trajna poslovna orijentacija fabrike jer je tržište Srbije malo, s obzirom na kapacitet trenutne proizvodnje od oko 30.000 tona peleta.

Ova Fabrika je početkom 2018. godine za kvalitet svojih proizvoda dobila certifikat EN plus A2.

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .