Eko step pellet team building

Vredne kolege našeg tima svakog dana rade naporno kako bi vaše domove grejao pelet najboljeg kvaliteta. Posle veoma uspešnog poslovnog perioda, krunisanog dodelom žiga Čuvarkuća, naša ekipa zaslužila je da par dana provede na raftingu Tarom, u organizaciji vlasnika fabrike.

Tara

Samo najhrabriji bili su spremni da se upuste u ovu nesvakidašnju avanturu i suoče se sa čarima i opasnostima prelepe reke Tare. Ugostio ih je Kamp Tara 87, gde su bili smešteni i ugošćeni na najvišem mogućem nivou.

Kamp Tara 87

Reka Tara se zbog svoje čistoće naziva i „Suzom Evrope“— bez brige možete piti njenu bistru i ledenu vodu gde god da se nađete, u bilo kom delu toka. Kanjon ove reke dubok je čak 1300 metara, što ga čini najdubljim u Evropi, a drugim u svetu, odmah iza čuvenog kanjona reke Kolorado u Americi. Od 1977. godine kanjon Tare je pod zaštitom UNESCO-a, a spada i u 25 najznačajnih svetskih prirodnih znamenitosti.

Ostrog

Team building bio je idealna prilika da se kolege još bolje upoznaju, smeju i zabavljaju, ali i odmaraju. Avantura, prelepa priroda, mir koji pruža okolina reke Tare bili su dovoljni da naš tim napuni baterije za nove radne pobede.

Ovim povodom organizovana je i poseta manastiru Ostrog, jednoj od najvećih pravoslavnih svetinja našeg podneblja i večnoj kući sv. Vasilija Ostroškog. Mir koji im je pružila poseta svetinji bio je dovoljan da se spreme na povratak kući i novim radnim obavezama.

Uspeh čine ljudi, a naš tim zadovoljno je krenuo u nove pohode, stvarajući najkvalitetniji energent za vaše tople domove!

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .