Proslava tri godine postojanja Ekostep Pellet d.o.o.

Kompanija „EKO STEP PELLET doo“ proslavila je tri godine postojanja i uspešnog rada.

Tradicionalno se proslava godišnjice firme organizuje u prijatnom okruženju naše fabrike za proizvodnju peleta, sa nama dragim prijateljima s kojima smo sarađivali proteklih godina. Ove godine, proslava je organizovana u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i aktuelne situacije sa korona virusom, u krugu fabrike sa zaposlenima EKO STEP PELLET-a.

Naša težnja jeste da održimo zadovoljstvo kupaca koji su uvek znali da prepoznaju kvalitet peleta i dobru poslovnu saradnju, da održimo partnerstvo sa najboljim dobavljačima, kao i odgovorno ponašanje kompanije prema okolini i zaposlenima. Cilj kompanije jeste da nastavi kontinuirani razvoj kvalitetnog peleta koji kupci tradicionalno cene.

U čast trogodišnjice postojanja, timu EKO STEP PELLET-a pridružila su se dva nova člana, labradori Kimbo i Tea.

Svim zaposlenima obezbeđeni su prigodni pokloni, a najsrećniji kolega je osvojio vaučer za odmor u hotelu Ramonda Rtanj.

Imali smo priliku da uživamo u gastronomskim specijalitetima kuvara hotela „Ramonda Rtanj“ i višegodišnjeg saradnika „Snežana Smajić Cakes & Catering“.  Ovo je ujedno bila prilika da se zahvalnicom odužimo Hotelu Ramonda Rtanj na podršci i prijateljskom odnosu koji gajimo. Hvala Vam!

Na fotografijama u nastavku prenosimo Vam delić atmosfere:

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .