Nakon samo dve godine postojanja, tj. od stečaja 2017. do danas, fabrika drvnog peleta Ekostep Pellet d.o.o. je postala lider u regionu i ponos ne samo Petrovca na Mlavi, nego i cele Srbije. Iz tog razloga nas je danas posetio i predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić.

Ispred fabrike, predsednika je dočekalo lolalno stanovništo i predstavnici brojnih sportskih i kulturnih udruženja. 

Direktorka, Svetlana Božinović, je upoznala predsednika sa početkom rada i kupovinom fabrike u stečaju. Uložen je samo domaći kapital, spašena od propasti i danas je lider u regionu sa većinom izvoznog proizvoda i planovima za proširenje proizvodnje.

Napomenula je i da Ekostep pellet d.o.o. je veliki prijatelj opštine Petrovac na Mlavi i mnogo pomaže lokalnu zajednicu i sport kroz donacije i učestvovanje u aktivnostima, a to je pravi primer društveno odgovorne kompanije.

Takođe ga je upoznala sa razvojim projektima koji su u ovogodišnjem planu, ka što je kupovina kamiona za prevoz drveta, kao i smeštajnih kapaciteta za vozače u krugu fabrike.

 

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .