Penal za Petru

Znamo da živimo u vremenu koje je svima teško. Ono što nam je svima zajedničko je jedna želja – da budemo i ostanemo zdravi. Eko Step pellet je kao društveno odgovorna kompanija tu da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

”Čini ono čime ćeš postati dostojan da budeš sretan.” – Imanuel Kant, filozof

Na igralištu petrovačke Sloge održana je humanitarna akcija pod nazivom „Penal za Petru“. Golmanka Jovana Leposavić, nekadašnja članica ŽFK „Crvena zvezda“ branila je penale za Petru Žurkić. Svaki šut plaćao se 150 dinara i na taj način prikupljen je novac za Petrino dalje lečenje.

Jovana je, inače veliki borac, sa 14 godina započela je borbu sa teškom bolešću iz koje je izašla kao pobednik.  Ona danas ima 20 godina, osnivač je Udruženja „Biserno srce“ i učešćem u humanitarnim akcijama pomaže drugima da ostvare svoje ciljeve. U akciji „Penal za Petru“ učestvovala je i sportistkinja Sanela Jovanović, igračica i bivši kapiten ŽFK „Požarevac“. 

Ovom prilikom svoju humanost mogli su da iskažu i ostali građani učešćem na licitaciji za dresove proslavljenih fudbalera Saše Ilića i Saše Zdjelara.

Na licitaciji su učestvovali predstavnici tima Eko step pellet i licitiranjem dresa u iznosu 30.000 dinara pomogli dalje Petrino lečenje. Za Petrino bolje sutra svako ko želi može da učestvuje i slanjem SMS poruke 937 na 3030.

 

Predstavnici Eko Step pellet-a sa Petrom
Predstavnici Eko Step pellet-a sa Petrom

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .