Osojeno treće mesto u bezbednosti na radu

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u saradnji sa socijalnim partnerima obeležio je "Dan bezbednosti i zdravlja na radu" u cilju promocije bezbednosti i zdravlja na radu, tom prilikom je uručena  “Povelja 28.APRIL”  EKO STEP PELLET-u doo , za osvojeno treće mesto u kategoriji do 250 zaposlenih za poseban doprinos i afirmaciju bezbednosti I zdravlja na radu za 2017.godinu.

Kao odgovorna kompanija, koja ulaže u svoj razvoj, a pre svega u zaposlene, trudimo se da pored profesionalnog usavršavanja podignemo zaštitu na radu na još viši nivo. Naša primarna delatnost je proizvodnja bukovog peleta prve klase, te veliki broj zaposlenih radi na velikim mašinama, te smo organizovali i kurs prve pomoći za zaposlene.

EKO STEP PELLET d.o.o. ističe da se moramo bezbedno ponašati, da pratimo instrukcije za bezbedan rad i poštujemo svoju bezbednost i bezbednost svog radnog kolege.

EKO STEP PELLET čestita  svim radnicima i poslovnim partnerima Dan bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji i Svetski dan bezbednosti i zdravlja na radu.

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .