Nastup na Međunarodnom sajmu privrede u Prištini

EKO STEP PELLET d.o.o. zajedno sa privrednicima iz Srbije je nastupao na Međunarodnom sajmu privrede u Prištini koji je u organizaciji Privredne komore Srbije okupio više od 150 srpskih privrednika iz 70 kompanija.

Kompanija EKO STEP PELLET d.o.o. sa svojim proizvodom –pelet, učesnik je Sajma u Prištini koji prema rečima zvaničnika umesto konflikta promoviše saradnju u regionu.

Učešće na Sajmu u Prištini od velikog značaja, jer se radi o veoma važnom tržištu koje pored svih okolnosti prepoznaje i ima potrebu za našim proizvodima.

EKO STEP PELLET poručuje da proizvođači treba da iskoriste svaki susret koji omogućava njihovo povezivanje sa kolegama sa Kosova i iz regiona.

Ovakav skup daje mogucnost da se ostvare značajni kontakti, dogovore poslove i krene sa poslovanjem na ovom tržištu.

Sajam privrede u Prištini otvoren u prisustvu predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža i predsednika Privredne komore Kosova, Safeta Grdžaliju, kao i zamenika kosovskog premijera Envera Hodžaja. Sajam u Prištini se trajao od 18. do 21. aprila.

Otvaranju sajma prisustvovali su zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj, kosovski ministar trgovine i industrije Bajram Hasani, ministar poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja u vladi Kosova Nenad Rikalo, Safet Grdžaljiju, predsednik Privredne komore Kosova, kao i Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

Nastup naših kompanija na ovoj sajamskoj manifestaciji, Privredna komora organizuje u sklopu saradnje sa Privrednom komorom Kosova, koja će za izlagače sajma upriličiti direktne, B2B razgovore sa potencijalnim partnerima za trgovinu, zajedničke nastupe, ulaganja i druge poslovne aranžmane.

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .