Eko Step Pellet - Team building 2023.

Nakon jedne izazovne poslovne godine, ekipa Eko Step Pellet-a je u julu 2023.god , podeljena u dve grupe, zasluženo uživala i družila se sa kolegama na team buildingu.

Prvog dana team buildinga ekipa je krenula u obilazak arheološkog nalazišta kod Zaječara - Romulijana, zatim Lazarevog Kanjona i Lazareve pećine u Zlotu kod Bora, nakon toga ostatak dana je uživala u čarima prirode Rtnja I hotela Ramonda.

U mestu Gamzigrad u istočnoj Srbiji nalazi se antička Rimska carska palata Feliks Romulijana koja se od 2007. Godine nalazi na UNESKO listi svetske baštine. Ime nosi po majci (Romula) rimskog cara Gaja Valerija Maksimilijana Galerija. Ova palata je pravljena po nalogu  Galerija kako bi nakon dvadesetogodišnjice njegove vladavine i dobrovoljnog povlačenja sa prestola tu dočekao starost, ali nažalost, imperatova bolest je napredovala i nije dočekao da provede ostatak života u njoj(293-311. g). Palata izgleda nikada nije dovršena, a carevi 4. veka su velelepni posed prepustili hrišćanskoj crkvi. Tokom 5. veka palata je uništena od strane Varvara, a u 6. veku Romulijanu je Justinijan obnovio u vidu pogranične tvrđave. Krajem 6. veka, nekadašnja carska rezidencija je napuštena.

Lazareva pećina je jedna od par pećina koja čini skup koji nosi naziv „Zlotske pećine“, čije je nalazište na teritoriji spomenika prirode „Lazarev kanjon“.  Nalazi se u istočnoj srbiji, na udaljenosti od 3km od sela Zlot, I 21km od grada Bor. Pećinu je izgradila podzemna reka koja i danas prolazi kroz nju.

Ukupnа dužinа ispitanih pećinskih kаnаlа je veća od 10 000 metara, sa opravdanim pretpostavkama speleologa da je zapravo podzemni prostor mnogostruko veći. Zа turističke posete uređene su staze dužine od 900 metara. Pećinski prostor čine monumentalne i prelepe dvorаne zvučnih imenа.

U Lazarevoj pećini su otkriveni praistorijski kulturni horizonti iz bakarnog, bronzanog i gvozdenog doba. Saznanja o Lazarevoj pećini doprinela su razvoju novih nauka i proširenju saznanja u mnogim naučnim granama. Najbrojniji današnji stanovnici pećine su slepi miševi.

Zaposleni su imali čast i privilegiju da među prvima budu gosti u novom proširenom delu hotela Ramonda na Rtnju. Hotel Ramonda uspešno posluje već 4 godine, a sada sa dodatnih 37 smeštajnih jedinica, većim bazenom, kao i spa centrom sa dodatnim sadržajima, konferencijskom salom, dobro opremljenom teretanom, prostorijom za zabavu koja sadrži: bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, kao i igraonicu za najmlađe.

Uveče su zaposleni uživali u muzičkom programu, a novi kolega se istakao svojim vokalnim talentom obradovao sve prisutne.

Deo zaposlenih su prihvatili izazov i upustili se u avanturu na noćnom usponu na vrh Šiljak planine Rtanj. Nekome je ovo bio prvi uspon na vrh planine Rtanj, a nekome već drugi ili treći put.

Kako je bilo možete pogledati u galeriji slika u nastavku:

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .