Eko-Step Pellet doo dobitnik nagrade BIZNIS PARTNER 2018

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo o konačnom izboru najboljih kompanijai institucija iz Regiona za prestižnu tradicionalnu nagradu BIZNIS PARTNER 2018.

Nakon iscrpne analize poslovanja velikog broja kompanija i institucija, na osnovu dobijenih predloga i rezultata nezavisnih istraživanja tržišta, Komisija je donela konačnu odluku da ove godine, u tradiciji dugoj 24 godine, dodeli nagradu

BIZNIS PARTNER 2018 kompaniji

Eko Step Pellet d.o.o., Petrovac na Mlavi

Lider u oblasti ekološke prerade drveta i proizvodnje iz  obnovljivih izvora energije,

unapređenju energetske efikasnosti i zaštiti životne sredine

 

Godišnja nagrada BIZNIS PARTNER, kreirana pre dvadesetčetiri godine (1995) sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama iskazujući dobre poslovne rezultate, izrasla je u prestižno poslovno i javno priznanje Regiona.

BIZNIS PARTNER je potvrda poslovne uspešnosti i regionalne prepoznatljivosti, a dobitnicima je posebna čast - budući da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju 10 postavljenih kriterijuma.

Sveobuhvatan, iscrpan i analitičan metod izbora laureata, od nominacije do konačne odluke, uz angažovanost velikog broja kompanija i institucija, štampanih i elektronskih medija, poslovnih asocijacija i udruženja, podstiče stvaranje novih partnerstava i uspostavljanja bolje poslovne saradnje u Regionu, a na širem nivou i unapređenje poslovne i investicione klime, kao i bržeg ekonomskog povezivanja i prosperiteta.

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .