Nastavljajući putem kojim smo zakoračili još pre samog otvaranja fabrike, u vidu društvene odgovornosti, menadžment i vlasnik Eko Step pellet-a u ovom teškom času za sve nas, misli na naše najugroženije sugrađane.

Eko Step pellet sprovodi akciju pomoći najugroženijim građanima iz svoje lokalne sredine, tako što će pakete solidarnosti sa osnovnim životnim namirnicama dostaviti Kriznom Štabu opštine Petrovac na Mlavi, koji će na osnovu svojih lista i prioriteta donirati ugroženim građanima.

Ovo je samo jedna u nizu akcija koje fabrika sprovodi, kao što su podrška raznim subjektima na lokalu, upošljavanju više desetina radnika, čvrstom stavu da nijedan radnik neće ostati bez posla, a sada želimo da idemo korak dalje.

Eko Step pellet, ponos građana Petrovca, želi da deo nesebične ljubavi koje dobija u mirnim vremenima od svojih sugrađana, uzvrati onima kojima je pomoć ovog trenutka najpotrebnija.

Svesni situacije da će ovo stanje jednog dana proći i da ćemo se kao pravi prijatelji i komšije iz ovoga zajedno izvući jači.

Vaš dobri komšija Eko Step pellet!

Poklon firme Ekostep Pellet ugroženima u Petrvcu na Mlavi

Podela paketa najugroženijima - Zvaničan sajt opštine Petrovac na Mlavi

RTV Mlava

RTV Braničevo

 

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .