Pod sloganom ovogodišnje akcije „Ideja nas vodi“ nagrađeno je 30 brendova u 21 kategoriji akciji „Najbolje iz Srbije 2019“. EKO STEP PELLET  je među vodećim domaćim brendovima.

EKO STEP PELLET je ove godine izabran među vodeće domaće brendove u akciji „Najbolje iz Srbije 2019“ koju je organizovala Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije. Eko Step pellet je osvojio priznanje u kategoriji Robni brend „Najuspešnije uvođenje novog brenda“ što je potvrda da su i potrošači i stručna javnost ocenili EKO STEP PELLET kao jednog od proizvođača na domaćem tržištu i kompaniju koja je posvećena neprestanom unapređenju kvaliteta svojih proizvoda i usluga. Priznanje je uručila ministarka Slavica Đukić Dejanović.

Za priznanje „Najbolje iz Srbije 2019“ takmičilo se skoro 270 brendova, najviše od početka akcije 2004. godine, a 70 odsto više nego 2018. godine.

Pod sloganom ovogodišnje akcije „Ideja nas vodi“ nagrađeno je 30 brendova u 21 kategoriji.

Nagrada „Najbolje iz Srbije“ ozbiljna je podrška Privredne komore Srbije i Vlade Srbije EKO STEP PELLET-u, koje predstavlja našu zemlju na domaćem i regionalnom tržištu.

Za Fabriku je posebno važno da je u akciji „Najbolje iz Srbije“ presudan glas potrošača koji su tokom procesa izbora imali mogućnost i da direktno glasaju za omiljene brendove. Ovo priznanje za EKO STEP PELLET predstavlja obavezu da nastavi da radi na jačanju odnosa sa potrošačima, unapređenju poslovanja u svim segmentima i pažnju na kvalitetu proizvoda i usluga, pre svega, na nadomaćem tržištu.

Ova nagrada nam je važna i znači u pogledu uloženih naših napora u sprovođenju najbolje prakse i konstantne kontrole kvaliteta proizvoda od strane naših zaposlenih kojih u ovom trenutku ima 42. Ovo je rezultat svih nas, na šta smo posebno ponosni. Zahvaljujemo se i našim vernim kupcima, zbog kojih smo tu i postojimo.

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .