DECA SU UKRAS SVETA – Igra i osmeh

„Nema sveta ni planete

Gde ne može stići dete,

Jer sve dečje staze vode

Od igre do slobode.“

Tekst pesme  Ljubivoja Ršumovića koga se svi dobro sećamo, bilo kada smo mi bili deca ili sada kada su naša deca. Kako pesma kaže od igre do slobode, deca uče, razvijaju se i rastu kroz igru  a naša je obaveza da im to i obezbedimo.

Dobra misao i dobra dela stvaraju lepe uspomene, tako dolaskom lepog vremena i u susretu leta, dana 18.06.2023. napravljeno je i postavljeno eko dečije igralište u školskoj ustanovi Osnovna škola „Sveta Mihalović“ odelenje u Tabanovcu.

Igralište je izgradjeno od prirodnih materijala i uz pomoć veštih ruku majstora zaposlenih u fabrici za proizvodnju peleta EKO STEP PELLET.

Ova škola ima 4 razreda osnovne škole i vrtić, ukupno broji trenutno 27 đaka. Deca naših zaposlenih su deo ove školske ustanove.

Od sada će ovo školsko dvorište krasiti penjalica sa ljuljaškama kao i klackalica, đaci će moći da uživaju u svom novom kutku za igru.  Da li su se deca oduševila malo je reći, već pogledajte slike u galeriji i uverite se sami.

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .