Dok širom sveta vlada pandemija virusa SARS-CoV-2 i svakog dana se čuju loše i tužne vesti, EKO STEP PELLET tim širi samo one najlepše!

Opširnije...

Kompanija Eko Step Pellet d.o.o. je u duhu poštovanja korporativne društveneo dgovornosti i socijalno odgovornog ponašanja ponovo odlučila da pomogne svojim prijateljima. U vreme pandemije virusa SARS-CoV-2 (COVID-19) nastojimo da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Opširnije...

Kompanija „EKO STEP PELLET doo“ proslavila je tri godine postojanja i uspešnog rada.

Opširnije...

Najčešce korišćeni obnovljivi izvori energije, nisu ni vetar, a ni solarna energije kao što se najčešće misli.

Opširnije...

Na godišnjem sastanku krajem decembra, kolektiv Eko step pellet-a, tradicionalno, izabrao je radnika godine. 

Opširnije...

Nastavljajući putem kojim smo zakoračili još pre samog otvaranja fabrike, u vidu društvene odgovornosti, menadžment i vlasnik Eko Step pellet-a u ovom teškom času za sve nas, misli na naše najugroženije sugrađane.

Opširnije...

Fabrika Eko Step pellet poziva sve poslodavce iz privatnog sektora da ne dozvole da trenutna kriza utiče na njihovu politiku ljudskih resursa.

Opširnije...

U sklopu akcije "Posadi drvo" danas je u Domu za decu i lica ometenu u razvoju "Dr Nikola Šumenković" Stamnica, Fabrika Eko Step Pelet donirala i zasadila 20 trogodišnjih sadnica više vrsta drveća.

Opširnije...

Pod sloganom ovogodišnje akcije „Ideja nas vodi“ nagrađeno je 30 brendova u 21 kategoriji akciji „Najbolje iz Srbije 2019“. EKO STEP PELLET  je među vodećim domaćim brendovima.

Opširnije...

Povodom obeležavanja Dečije nedelje, kompanija Eko Step Pellet doo  je 09. oktobra 2019. godine imala čast da ugosti 90 učenika trećeg razreda OŠ “Bata Bulić” iz Petrovca na Mlavi.

Opširnije...

Poštovani dragi prijatelji ,

Pozivamo Vas da povodom dana ‚‚OTVORENIH  VRATA‚‚ posetite našu fabriku na adresi Srpskih vladara 3, Petrovac na Mlavi dana 14.09.2019. u periodu od 11h do 15h.

Opširnije...

Uspešna 2018. godina proizvodnje i prodaje peleta je iza nas. Povodom toga, ogranizovana je dodela titule za Naj-radnika.

Opširnije...

Auto Konsalting doo. Požarevac  u saradnji sa Eko Step Pellet doo, Petrovac na Mlavi, organizovao je dana 08.07.2019.godine profesionalno osposobljavanje kadrova-vozača i organizatora poslova transporta sa temom:

Opširnije...

Dana 25.5.2019.godine na gradskom trgu u Petrovcu na Mlavi održana je velika promocija šaha na otvorenom.

Opširnije...

Reality show Koju igru igraš? počeo je 05. juna i predviđeno je da traje mesec dana. U saradnji sa RTV Mlavom, firma “EKO STEP PELLET doo” u prilici je da bude jedan od sponzora ovakvog takmičenja. U našoj firmi održana je i poseta RTV Mlave.

Opširnije...

Ovaj vrlo atraktivan turnir u malom fubalu kao i svake godine ugošćava najbolje fudbalere, reprezentativce i ekipe u malom fudbalu u našoj zemlji, među kojima je i predstavnik naše firme ”Eko step”. Učesnike očekuju velike nagrade.

Opširnije...

Trka “4 elementa” po šesti put okuplja najspremnije outdoor sportiste regiona na planini Rtanj.

Opširnije...

Cilj skupa je da korisnike i servisere kotlova za pelet uputimo u proces proizvodnje peleta, način pakovanja, kontrolu kvaliteta, omogućimo razmenu iskustva i osvrt na privrednu praksu, kao da se  sazna nesto više o jednom od vodećih poslovnih sistema u Srbiji.

Opširnije...

U okviru međunarodnog programa takmičenja Mladi eko-reporteri, koji za cilj ima razvoj ekološke svesti. Ove godine je prvo mesto u Srbiji, za kategoriju video radova, uzrasta od 19 do 25 godina, osvojio Nikola Stojadinović iz Ćovdina kraj Petrovca na Mlavi.

Opširnije...

Sigurno se pitate, koliko je peleta potrebno za grejanje tokom grejne sezone?

Opširnije...

Nakon samo dve godine postojanja, tj. od stečaja 2017. do danas, fabrika drvnog peleta Ekostep Pellet d.o.o. je postala lider u regionu i ponos ne samo Petrovca na Mlavi, nego i cele Srbije. Iz tog razloga nas je danas posetio i predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić.

Opširnije...

Proizvodnja peleta

Nakon 12 godina neprekidnog rasta proizvodnja drvnog peleta u Srbiji prvi put je zabeležila pad u 2018. godini u iznosu od 1,3%. Pad proizvodnje zabeležen je kod većine velikih proizvođača, a glavni razlog predstavljalo je obustavljanje proizvodnje tokom januara i februara meseca usled velikih zaliha koje su se stvorile zbog naglog uvoza peleta u drugoj polovini 2017. godine kao i uvođenja taksi na Kosovu za robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Iako se ne radi o značajnom padu ipak postoji veliko nezadovoljstvo kod većine domaćih proizvođača da se još uvek ništa nije uradilo po pitanju donošenja regulative o obaveznom ispitivanju kvaliteta za pelet koji se uvozi u Srbiju. Tim pre što su oni u obavezi da poseduju odgovarjuće sertifikate i ateste prilikom izvoza njihovog peleta na tržišta drugih zemalja, a posebno u EU.

Opširnije...

Ekonomski značaj upotrebe peleta je u efikasnom načinu smanjenja energetskog siromaštva za evropske građane. Njegova upotreba u različitim privrednim sektorima, kao što su usluge, poljoprivreda i industrija povećava njihovu profitabilnost, a industrija peleta doprinosi mnogim ruralnim i regionalnim ekonomijama u Evropi, stvarajući radna mesta i doprinoseći mobilizaciji i razvoju lokalnih resursa.

Opširnije...

Kompanija Ekostep-pellet d.o.o. je donirala dresove za tri takmičrske selekcije košarkaškom timu "Sloga" iz Petrovca na Mlavi.

Opširnije...

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .