Prisustvovanje EKO STEP PELLET-a konferenciji OIE “ Energija je ženskog roda”

Opširnije...

Dana 18. avgusta 2022. svojim prisustvom počastvovala nas je Ministarka rudarstva i energetike prof. Dr Zorana Mihajlović.

Opširnije...

Planina Rtanj se nalazi u Zaječarskom okrugu, u blizini Boljevca u istočnom delu Srbije.

Opširnije...

Još od malena nas uče da je Sunce izvor života, da predstavlja izvor energije i zaslužno je za povoljne klimatske uslove, i samo postojanje ekosistema na našoj planeti. Sa odgovarajućom tehnologijom može se iskoristiti ovaj obnovljivi izvor energije - SUNCE. Solarna energija se putem sunčanih zraka koji se skupljaju u solarnim sistemima i nakon toga konvertuju u električnu energiju koja se može iskoristiti za sopstvene potrebe ili vratiti u mrežu.

Opširnije...

Eko step pellet d.o.o. učestvovao u akciji čišćenja priobalja Dunava, akciju je organizovalo Udruženje ljubitelja prirode „Naša Drina“, koja je 05.03. realizovana.

Opširnije...

Uz prijatnu atmosferu, u krugu zaposlenih juče smo proslavili četiri godine od osnivanja i otvaranja fabrike za proizvodnju drvnog peleta Eko-Step Pellet doo.

Opširnije...

Znamo da živimo u vremenu koje je svima teško. Ono što nam je svima zajedničko je jedna želja – da budemo i ostanemo zdravi. Eko Step pellet je kao društveno odgovorna kompanija tu da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Opširnije...

Vredne kolege našeg tima svakog dana rade naporno kako bi vaše domove grejao pelet najboljeg kvaliteta. Posle veoma uspešnog poslovnog perioda, krunisanog dodelom žiga Čuvarkuća, naša ekipa zaslužila je da par dana provede na raftingu Tarom, u organizaciji vlasnika fabrike.

Opširnije...

Када бираш Чуваркућу, бираш снагу и умеће! Када бираш Чуваркућу, бираш љубав и умеће! Када бираш Чуваркућу, бираш најбоље из наше куће! ЧУВАШ СРБИЈУ!

Opširnije...

Srbija ima značajan energetski potencijal u obnovljim izvorima energije, ali on nije u dovoljnoj meri iskorišćen ili uopšte nije iskorišćen kada je reč o određenim izvorima energije poput vetra ili sunčevog zračenja. Upotreba energije iz obnovljivih izvora još je u povoju i u svetu, osim u nekim razvijenim zemljama, i najveći izazov predstavlja prelazak na čistije tehnologije uz postizanje ekonomske isplativosti. 

Opširnije...

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović i Danijela Isailović, menadžerka udruženja “Obnovljivi izvori energije”, potpisale su Sporazum o saradnji između Ministarstva i udruženja.

Opširnije...

Potrošnja peleta u Srbiji nastavila je svoj rast i u 2020.godini uprkos pandemiji i problemima koji su pratili proizvođače, trgovce ali i potrošače. Potrošnja je prešla 350 hiljada tona što je Srbiju svrstalo u vodeće zemlje u Jugoistočnoj Evropi po potrošnji ovog drvnog goriva.

Opširnije...

Eko Step Pellet, proizvođač peleta iz Petrovca na Mlavi, postao je ponosni član Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije jednoglasnom odlukom Upravnog odbora Udruženja.

Opširnije...

Dok širom sveta vlada pandemija virusa SARS-CoV-2 i svakog dana se čuju loše i tužne vesti, EKO STEP PELLET tim širi samo one najlepše!

Opširnije...

Kompanija Eko Step Pellet d.o.o. je u duhu poštovanja korporativne društveneo dgovornosti i socijalno odgovornog ponašanja ponovo odlučila da pomogne svojim prijateljima. U vreme pandemije virusa SARS-CoV-2 (COVID-19) nastojimo da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Opširnije...

Kompanija „EKO STEP PELLET doo“ proslavila je tri godine postojanja i uspešnog rada.

Opširnije...

Najčešce korišćeni obnovljivi izvori energije, nisu ni vetar, a ni solarna energije kao što se najčešće misli.

Opširnije...

Na godišnjem sastanku krajem decembra, kolektiv Eko step pellet-a, tradicionalno, izabrao je radnika godine. 

Opširnije...

Nastavljajući putem kojim smo zakoračili još pre samog otvaranja fabrike, u vidu društvene odgovornosti, menadžment i vlasnik Eko Step pellet-a u ovom teškom času za sve nas, misli na naše najugroženije sugrađane.

Opširnije...

Fabrika Eko Step pellet poziva sve poslodavce iz privatnog sektora da ne dozvole da trenutna kriza utiče na njihovu politiku ljudskih resursa.

Opširnije...

U sklopu akcije "Posadi drvo" danas je u Domu za decu i lica ometenu u razvoju "Dr Nikola Šumenković" Stamnica, Fabrika Eko Step Pelet donirala i zasadila 20 trogodišnjih sadnica više vrsta drveća.

Opširnije...

Pod sloganom ovogodišnje akcije „Ideja nas vodi“ nagrađeno je 30 brendova u 21 kategoriji akciji „Najbolje iz Srbije 2019“. EKO STEP PELLET  je među vodećim domaćim brendovima.

Opširnije...

Povodom obeležavanja Dečije nedelje, kompanija Eko Step Pellet doo  je 09. oktobra 2019. godine imala čast da ugosti 90 učenika trećeg razreda OŠ “Bata Bulić” iz Petrovca na Mlavi.

Opširnije...

Poštovani dragi prijatelji ,

Pozivamo Vas da povodom dana ‚‚OTVORENIH  VRATA‚‚ posetite našu fabriku na adresi Srpskih vladara 3, Petrovac na Mlavi dana 14.09.2019. u periodu od 11h do 15h.

Opširnije...

Kontakt

Eko Step pellet d.o.o.
Srpskih vladara br. 3
12 300 Petrovac na Mlavi,
Srbija
+381 12 430-200
info@ekostep-pellet.rs

Kancelarija u Beogradu

Eko Step pellet d.o.o.
Ulica Vojvode Stepe 18
11 000 Beograd,
Srbija
+ 381 11 3980505
+381 62 307 018
info@ekostep-pellet.rs

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti .